5.22.2012

JUOKAUJU

Siandien antradienis, bet dabar parasysiu tai, ka norejau parasyti dar koki praeita nezinaukelintadieni. Siaip galbut buciau taip ir nieko neminejusi, bet kad sito fantastisko blogo ideja neleidzia tyleti. 

Pries kokias dvi savaites, o gal ir daugiau mano dvi drauges isivele i toki smagu reikala. Uzsiregistravo vienoje interneto svetaineje su daug anketu ir susilazino, kad gales issitrinti savo profilius tik tada, kai nueis i bent viena susitikima. O jei atvirai - tai i paprasciausia pasimatyma. Dar paminesiu, kad priezastis, del kurios jos nusprende tai padaryti, yra pakankamai rimta, bet as jos jau necituosiu. Pagundai paivairinti savo nuobodzias dienas pasidaviau ir as. Vienu metu del tu pasimatymu net atrode, jog viskas persiverte i kita puse - nuokrypis nuo rutinos pats tapo rutina.

O dabar dar liko pabaigti isklausyti viena istorija, gal dar ka nors netiketai gatveje sutikti ir viskas. Anketas jau simtas metu kaip issitryneme ir i pasimatymus kaip ir nebevaikstome. Ramybe siuo klausimu vel grizo. Taciau sis tas pasiliko. As supratau, kad mano sugalvoti kriterijai vaikinams nepasiteisina nei laukiant, nei ieskant. O dar blogiau, kad minetu ivykiu eigoje atsirado ir dar vienas: vaikinas turi buti kiestesnis ir protingesnis uz mane, nes tai mane veza labiau negu grazios akys...

Kaip as sakau - tai bajeris su liudna pabaiga.


Nuotrauka neturi reiksmes. Tiesiog internete buvo pora konkursu, kur reikejo nufotografuoti savo rankines turini. Et voila! 



No comments:

Post a Comment