5.07.2012

ZMOGELIUKAI

Visada idomu islisti is savo socialinio rato ir pasigereti zmoniu ivairove. Labiausiai is tos ivairoves mane zavi visokie nepiktybiniai zmogeliukai, kurie turi didziule aistra vienam dalykui. Dazniausiai jie buna kartu ir truputi pamise del to reikalo. Taip pat labai megstu ismincius, bet kas gi ju nemegsta...

Pries griztant namo del ka tik aprasytos priezasties ir dar vienos (taip taip, tos) sugalvojau partranzuoti. 

Is pradziu sustojo Virginija.  Dave savo gamybos ukinio muilo, patare juo plauti viska, net ir galva. Dar sake, kad plaukus galima plauti su ruginiais miltais. As jos tada klausiu ,,o selenos issiplauna gerai?" Sako: ,,ne, vandeniu neissiplauna, todel paskui reikia issukuoti jas su sukomis arba vaikscioti palaidais plaukais visa diena ir dienos begyje jos iskris". Dar kalbejo, kad ,,visus valgomus dalykus galima ant snukio deti, cia nera klausimo".

Po to paveze Latvijoje gimes lietuvis Antons, kuris jau buvo verslininkas, kai manes dar isvis nebuvo.  Pasakojo, kad jo jaunystes paslaptis - optimizmas. Beje, pro jo kieto automobilio priekini stikla labai prastai viskas matesi, nes jis buvo itin gausiai apsiktas. Vairuotojo zodziais: ,,netarnauju automobiliui, tai laukiam lietaus..."


Cia neuzmirstuoles Jusciui.


O cia prie daikto.


1 comment:

  1. užmirštuoliai ir siaurapročiai5/07/2012 02:38:00 PM

    tai va kaip tos neužmirštuolės atrodo

    ReplyDelete